top of page

Defa WarmUp 230V

Defa 230V Verwarmingssystemen

DEFA voertuigvoorverwarming – Een warme start!

Bespaar uzelf het lastige ijskrabben, koude stoelen en problemen met het starten van de motor. Ook bij extreme kou stapt u eenvoudig in en rijdt u zonder problemen weg - net als in de lente! Ten slotte heeft DEFA daar voor gezorgd: schone ruiten, behaaglijk warm interieur, voorverwarmde motor (standkachel)
De bewezen voorverwarmingssystemen komen uit Skandinavië en zijn een gunstig geprijsd alternatief voor standverwarming. U kunt kiezen uit vijf verschillende complete pakketten van DEFA. Welke gegarandeerd een oplossing bieden voor uw voertuig en daarbij ook aansluit op uw persoonlijke wensen.Complete oplossingen –

op maat gesneden en nog inbouwvriendelijk ook

Voor de gebruiker zo eenvoudig mogelijk: Volgens dit voornemen is het DEFA programma en ook sommige componenten aangepast. Zo zijn er van de bewezen voertuigvoorverwarming nu vijf verschillende complete pakketten beschikbaar, die zich met zijn comfort gehalte onderscheiden van anderen doordat alles erbij zit wat bij de montage benodigd is. Alleen extra’s zoals afstandsbediening of tijdsregeling moeten apart bij besteld worden.

Als tip willen wij u hier ook graag wijzen op de nieuwe stekker en adapter in MiniPlug-uitvoering. Zo elegant en compact, dat deze probleemloos door de bestaande openingen van het voertuig passen. Extra boorgaten zijn daardoor niet nodig – een verandering die de montage aanzienlijk makkelijker en sneller maakt.

 

Zo houdt u de accu fit!

De MultiCharger 1204, die onderdeel is van het DEFA WarmUp de Luxe-pakket, is nu ook los verkrijgbaar. Hij zorgt ervoor dat de accu, zelfs bij extreme kou, altijd startklaar is. Met 4 laadcycli al naar gelang de toestand van de accu. De standen laden, piekladen, continu laden en pulserend continu laden worden elk via LED's aangegeven.

bottom of page