top of page

Autoruitenservice

Ruit vervangen? Kies voor de autoruitenservice van HEK BV

 

Als uw autoruit beschadigd is, wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk vervangen. Bij HEK BV kunt u rekenen op een snelle levering en vervanging van uw autoruit. Of het nu gaat om een personenauto, bestelbus, vrachtwagen, tractor, shovel of kraan, wij kunnen vrijwel alle autoruiten binnen 24 uur leveren.

Gegarandeerde kwaliteit en grondige controle 

Bij HEK BV staan kwaliteit en controle hoog in het vaandel. Onze autoruiten en kitten zijn altijd van goede kwaliteit en gekeurd volgens de geldende normen. Bovendien worden ze bij binnenkomst en bij aflevering grondig gecontroleerd op eventuele beschadigingen. Ook de bijbehorende lijsten en klemmen worden door ons geleverd, zodat u zeker weet dat alles goed past en stevig vastzit.

Verzekerd? Dan is het plaatsen van een voorruit helemaal gratis!

Als u een WA extra verzekering heeft, is de plaatsing van uw nieuwe voorruit bij HEK BV helemaal gratis. U betaalt dus niets voor de nieuwe voorruit én de montage ervan. Bent u niet verzekerd tegen ruitschade? Ook dan adviseren wij u contact met ons op te nemen, want onze prijzen zijn aanzienlijk lager dan die van grote glasgarages.

Informeer bij uw verzekering 

Het is altijd verstandig om bij uw verzekeringsmaatschappij te informeren naar de voorwaarden voor het vervangen van een autoruit. Bij HEK BV kunt u in ieder geval rekenen op scherpe prijzen, snelle levering en hoogwaardige kwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

T.: 053-4318818

E.: info@hekbv.nl

bottom of page