top of page

Cruise Control

Cruise Control: voor een ontspannen en veilige rit

Als u op zoek bent naar een ontspannen rijervaring, dan is een cruise control systeem een absolute must-have in uw auto. Met dit systeem kunt u met een constante snelheid rijden en hoeft u niet constant het gaspedaal in te trappen. Dit resulteert niet alleen in een relaxte rit, maar ook in een veiligere rit, aangezien u minder snel geneigd bent om te hard te rijden.

Waarom zou u een cruise control systeem aanschaffen?

Als u bekend bent met het gevoel van vermoeide benen en voeten na een lange rit, dan kan een cruise control systeem u echt helpen. U kunt uw voeten ontspannen en u concentreren op de weg, terwijl het systeem de snelheid van de auto controleert. Ook als u last heeft van een zware rechtervoet, kan een cruise control systeem u helpen om uw snelheid onder controle te houden en te voorkomen dat u onbedoeld te hard rijdt.

Wij helpen u met de perfecte keuze

Als u op zoek bent naar een cruise control systeem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment aan cruise control systemen van gerenommeerde merken zoals Dometic en John Gold. Of u nu op zoek bent naar een systeem met programmeerbare functies of een systeem met een speed limiter, wij hebben het juiste systeem voor uw auto.

Laat uw cruise control systeem professioneel monteren

Het is van groot belang dat uw cruise control systeem op de juiste manier wordt gemonteerd om optimaal te kunnen functioneren. Bij ons kunt u terecht voor professionele montage, waarbij uw garantie op het systeem en de inbouw ervan behouden blijft. Onze deskundige monteurs kunnen uw cruise control systeem binnen ongeveer vier uur monteren, terwijl u geniet van een kopje koffie in onze wachtruimte.

Kies ook voor ontspannen en veilig rijden met een cruise control systeem

Een cruise control systeem is een slimme investering als u regelmatig lange ritten maakt of als u gewoon een ontspannen en veilige rit wilt hebben. Neem contact met ons op en laat ons u helpen bij het kiezen en installeren van het juiste cruise control systeem voor uw auto.

 

T.: 053-4318818

E.: info@hekbv.nl

bottom of page