top of page

Cruise Control

Relaxt rijden, dat zouden meer mensen moeten doen! Met een Cruise control systeem wordt het een genot om de lange maar ook de korte stukken te overbruggen. Heeft u ook last van een zware rechter voet tijdens het rijden? Of trapt u soms per ongeluk het gaspedaal dieper in dan uw bedoeling was met boete tot gevolg? Een cruise control systeem zorgt ervoor dat u een constante snelheid blijft rijden op de gewenste snelheid. De cruise control geeft ook een rustiger rijgedrag tot gevolg. Ook als u dit van uw vorige auto gewend bent is in uw nieuwe auto een cruise control dit ook een gemis, als deze er niet in zit. 

 

Cruise Control kopen?

 

Als u op zoek bent naar cruise control bij u in de auto ben u bij ons aan het goede adres. Ons complete assortiment bestaat ook uit cruise control systemen van marktleiders Dometic & John Gold waar u uw keuze uit kunt maken. Wij hebben cruise control systemen mét of zonder programmeerbare functies en/ of speed limiter. Zelfs in auto's waar u zou denken dat het onmogelijk is, hebben wij het juiste systeem. 

 

Montage Cruise control

 

De cruise control wordt dan professioneel gemonteerd met behoud van de garantie op het systeem en de inbouw ervan. De inbouw van een cruise control duurt gemiddeld zo een uur of 4 dus is het beste als u de auto een halve dag bij ons achterlaat. Enn cruise control systeem goed afgesteld worden op de auto. Daarom hebben wij ook een montage locatie met deskundige monteurs waar u de cruise control kunt laten monteren, onder garantie en zonder risico van het beschadigen van het dashboard.

bottom of page