top of page

Tachografen

HEK BV is al ruim 35 jaar de specialist op het gebied van tachografen. Zo zijn wij altijd tachograafdealer geweest beginnende bij Kienzle, Mannesmann Kienzle, VDO Mannersmann, VDO, SiemensVDO en Continental VDO.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen en ondersteunen met de ijkingen, reparatie en verbruiksmaterialen van oude analoge als de 1311 tachografen tot digitale 1381  tachografen. Als een van de enige werkplaatsen kunnen wij nog 1311 tachografen ijken en adapter/tandwielkastje maken.

HEK BV kan u helpen met de reparatie & ijking van uw tachograafinstallatie. Wij beschikken over een grote voorraad ruiltachografen van VDO, Stoneridge & Motometer.

Verbruiksmaterialen voor werkplaatsen en fleetowners hebben wij een weekelijkse route in Twente om u te beleveren. Tevens kunnen wij u de materialen met onze pakketdienst bezorgen. 

Wij leveren downloadproducten voor  fleetowners, chauffeurs en werkplaatsen. Maar ook bijvoorbeeld de smartlink van VDO.

Ook voor remote download bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie over MobilityPackage vind u via deze link

Zijn je bedrijfswagens tachograafplichtig? Doe hier de check

Rijden in jouw wagenpark bedrijfsbusjes en/of personenwagens met een aanhanger en wegen die combinaties meer dan 3500 kg tot maximaal 7500 kg?

In het geval van commercieel vervoer is de digitale tachograaf verplicht.

 

Doe de check: 

  • Mijn chauffeurs rijden meer dan 12 uur week met deze combinatie

  • Mijn chauffeurs gaan zelf niet aan het werk met de materialen of machines die zij meenemen

  • Mijn chauffeurs rijden ook buiten een straal van 100 km rondom de vestigingsplaats van mijn bedrijf

 

Geef je op één van bovenstaande vragen een ‘ja’ als antwoord?

  • Dan is de combinatie tachograafplichtig.

Wij kunnen voor alle type tachografen een ruiltoestel leveren en de meeste tachograafinstallaties kunnen wij voor u repareren. 

Tachograaf Remote Download

bottom of page