top of page

Airconditioning uitbreidingen

Optimaal werkklimaat in light-duty 

Hoge temperaturen in de cabine en een lage luchtkwaliteit hebben een negatieve invloed op het concentratievermogen van de chauffeur, en vergroten daarmee de kans op ongelukken. Een airconditioning systeem kan dit voorkomen. Ongeacht het seizoen. HEK BV biedt twee verschillende systemen; dakunits en geïntegreerde systemen.

Airco dakunits
heavy-duty-air-conditioning-santana-xl-940x280
Verdamper 6 - 8kw
diavia-ac-under-10kw-940x280
diavia-ac-9-11kw-940x280
diavia-ac-6kw-940x280
2011-10-13+08.33.53

Air-Conditioning systemen - dakunits

Wanneer uw werkplek niet alleen veilig, maar ook comfortabel moet zijn. Een werkplek met een goede air-conditioning verhoogt uw concentratie en bevordert uw veiligheid.

Onze air-conditioning dakunits zijn zowel efficiënt als compact. Ze zijn verkrijgbaar in diverse formaten en zijn eenvoudig te plaatsen. Op verzoek kan de unit in de kleur van het voertuig worden afgeleverd.

Geïntegreerde Air-Conditioning Systemen

Het brede aanbod aan geïntegreerde air-conditioning units biedt comfortabele en betrouwbare temperaturen. De systemen kunnen in het dashboard worden geïntegreerd, of op het dak worden gemonteerd. Voor vrijwel alle voertuigen kan een oplossing worden bedacht. Deze systemen zijn uitgerust met zeer efficiënte ventilatoren en blowers die een constante airflow genereren en een lange levensduur garanderen. Voor een complete klimaatoplossing zijn sommige modellen ook uitgerust met een verwarmingsoptie.

Voor eenvoudige installatie bestaan er voertuigspecifieke installatiekits. Door een breed assortiment accessoires, waaronder condensatoren, bedieningspanelen en luchtkanalen, is een maatwerk oplossing te realiseren. 

en.

bottom of page