top of page

Airconditioning uitbreidingen voor een optimaal werkklimaat

Als chauffeur ben je veel onderweg en breng je vele uren door in de cabine van je voertuig. Een aangename temperatuur en goede luchtkwaliteit zijn daarom belangrijk voor je gezondheid en veiligheid. Helaas is het niet altijd mogelijk om deze omstandigheden te garanderen, vooral niet tijdens warme dagen. Gelukkig biedt HEK BV twee verschillende oplossingen. Bij ons kun je kiezen voor dakunits en geïntegreerde systemen.

Dakunit als airconditioning systeem

HEK BV biedt dakunits als een van de uitbreidingsopties voor airconditioning systemen. Dakunits zijn compact en efficiënt. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten die eenvoudig te plaatsen zijn. Bovendien kan de unit op verzoek in de kleur van het voertuig worden afgeleverd. Een dakunit is daarom een goede keuze als je op zoek bent naar een comfortabele en veilige werkplek.

Geïntegreerde Airconditioning systemen

Als je op zoek bent naar een meer geïntegreerde oplossing voor je airconditioning systeem, dan biedt HEK BV ook geïntegreerde systemen aan. Deze kunnen worden geïntegreerd in het dashboard of op het dak worden gemonteerd, afhankelijk van je voorkeur en de mogelijkheden van het voertuig. De systemen zijn geschikt voor bijna alle voertuigen en zijn uitgerust met zeer efficiënte ventilatoren en blowers die een constante airflow genereren en een lange levensduur garanderen. Sommige modellen zijn zelfs uitgerust met een verwarmingsoptie voor een complete klimaatoplossing.

Zowel standaardoplossingen als maatwerk mogelijk

Voor een eenvoudige installatie biedt HEK BV voertuigspecifieke installatiekits. Hierdoor is het mogelijk om snel en gemakkelijk een standaardoplossing te realiseren. Daarnaast biedt HEK BV een breed assortiment aan accessoires, zoals condensatoren, bedieningspanelen en luchtkanalen. Hiermee kun je het systeem volledig aanpassen aan je eigen wensen en behoeften.

 

Met de airconditioning systemen van HEK BV kun je altijd genieten van een aangename temperatuur en goede luchtkwaliteit in je voertuig. Of je nu kiest voor een dakunit of een geïntegreerd systeem, HEK BV biedt diverse uitbreidingsopties en accessoires om het systeem volledig aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Zo ben je verzekerd van een optimaal werkklimaat, wat essentieel is voor je gezondheid en veiligheid tijdens lange ritten op de weg. Neem vooral eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

T.: 053-4318818

E.: info@hekbv.nl

Airco dakunits
heavy-duty-air-conditioning-santana-xl-940x280
Verdamper 6 - 8kw
diavia-ac-under-10kw-940x280
diavia-ac-9-11kw-940x280
diavia-ac-6kw-940x280
2011-10-13+08.33.53
bottom of page