top of page

Betrouwbare transportkoeling voor bestelauto's

Transportkoeling is van vitaal belang voor bedrijven die bederfelijke goederen vervoeren. Of het nu gaat om medicijnen, verf, groenten en fruit, vlees en vis: het is cruciaal dat ze op de juiste temperatuur worden gehouden tijdens het transport. Bij het kiezen van een transport koelingssysteem zijn kwaliteit en betrouwbaarheid essentieel. HEK BV biedt maatwerk oplossingen voor transportkoeling.

Dakoplossingen voor transportkoeling

Onze dakoplossingen voor transportkoeling zijn ontworpen met het oog op functionaliteit en efficiëntie. De hoofdcomponenten van het dak koelsysteem zijn gemonteerd in een compacte en aerodynamische behuizing. Deze koelsystemen hebben een capaciteit tot 5.640 Watt en zijn geschikt voor verse voedingswaren (> 0 °C) en diepvriesproducten (< 0 °C). Daarnaast biedt de optionele standby-functie de mogelijkheid om onafhankelijk van de motor te koelen.

Voordelen van koelsystemen met dakmontage:

  • Compact ontwerp

  • Geïntegreerde compressor in de condensor unit bij alle elektrisch aangedreven oplossingen

  • Optimale afstemming van alle componenten

  • Snelle en eenvoudige installatie

Geïntegreerde oplossingen

Onze geïntegreerde transportkoeling oplossingen zijn geschikt voor verse voedingswaren en diepvriesvervoer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten tot 3.660 Watt. Met de optionele standby-functie kunt u koelen zonder dat de motor loopt. De onderdelen van het systeem zijn volledig geïntegreerd in het voertuig en kunnen worden aangepast aan individuele toepassingen en behoeften. Voertuigspecifieke installatie kits zijn beschikbaar.

Voordelen van een geïntegreerd transportkoeling systeem:

  • Volledige integratie in de koelauto

  • Geen effect op de aerodynamica van het voertuig

  • Optionele snelle ontdooifunctie

 

Bij het kiezen van een transport koelingssysteem is het belangrijk om te investeren in kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij ons vindt u op maat gesneden oplossingen voor ieder voertuig en iedere toepassing. Onze transportkoeling oplossingen bieden efficiëntie en functionaliteit en zijn ideaal voor bedrijven die bederfelijke goederen vervoeren. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze transportkoeling oplossingen.

 

T.: 053-4318818

E.: info@hekbv.nl

Voor meer informatie kijk op onderstaande site's

kijk voor richtprijzen in de map transportkoeling

bottom of page