top of page

 

Standverwarming voor je auto inbouwen doe je bij HEK automotive

 

Bent u op zoek naar een betrouwbaar verwarmingssysteem voor uw voertuig, vaartuig, machine of ander voertuig? Dan bent u bij HEK Automotive aan het juiste adres. Naast het repareren en onderhouden van Webasto, Eberspächer en Defa standverwarmingen bieden wij ook de mogelijkheid om uw huidige verwarmingssysteem uit te breiden naar een volwaardige standverwarming.

Meer comfort, veiligheid en tijdbesparing

Met een standverwarming hoeft u niet langer uw voorruit ijsvrij te maken en behoren condensvorming en slecht zicht tot het verleden. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort en veiligheid, maar ook voor tijdsbesparing en minder belasting van het milieu. Bovendien heeft uw motor minder slijtage doordat het koelwater al warm is.

Voor diverse voertuigen en vaartuigen

Bij HEK Automotive bieden wij stand verwarmingssystemen voor diverse voertuigen en vaartuigen. Zo verzorgen wij niet alleen stand verwarmingssystemen voor personenauto's, maar ook voor laadbakken, service voertuigen, campers, heftrucks, landbouwvoertuigen, trucks, schepen en pleziervaartuigen. Onze experts adviseren u graag bij het kiezen van het juiste type standverwarming.

Onze topmerken: Webasto en Eberspächer

HEK Automotive werkt met topmerken op het gebied van standverwarming, waaronder Webasto en Eberspächer. Eberspächer is al meer dan 50 jaar vertegenwoordigd in de Benelux en is hofleverancier van vele truckfabrikanten en vele automobielfabrikanten, scheepswerven, bus werven en carrosseriebedrijven. Webasto-standkachels zorgen op efficiënte wijze voor een perfect klimaat in uw auto en ontzien niet alleen het milieu, maar ook de motor en uw portemonnee.

Stapsgewijze inbouw van uw standverwarming

Wilt u graag een standverwarming inbouwen bij HEK Automotive? Dan kunt u bij ons terecht voor een stapsgewijze inbouw van uw standverwarming. Onze experts zorgen voor een vakkundige installatie en zorgen ervoor dat uw verwarmingssysteem optimaal functioneert. Bovendien bieden wij reparatie, onderdelen en onderhoud voor zowel Webasto, Eberspächer als Defa standverwarmingen.

 

Kortom, bij HEK Automotive kunt u terecht voor betrouwbare en hoogwaardige stand verwarmingssystemen voor diverse voertuigen en vaartuigen. Onze experts adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze en zorgen voor een vakkundige installatie en onderhoud van uw verwarmingssysteem.

 

Contact opnemen met HEK BV kan via onderstaande contactmogelijkheden:

T.: 053-4318818

E.: info@hekbv.nl

Hydronic_2_Comfort
Doorsnede+lucht
image

Eberspächer

Eberspächer Verwarmingen is hofleverancier van alle truckfabrikanten en vele automobielfabrikanten, scheepswerven, buswerven en carrosseriebedrijven. In de Benelux is eberspächer meer dan 50 jaar vertegenwoordigd en leveren zij water- en luchtverwarmingen voor personenwagens, trucks, land- en bouwmachines, bussen, motor- en zeiljachten, kranen en speciaal voertuigen.De verwarmingen worden ingebouwd in de cabines ten behoeve van de mensen maar ook in laadruimten van bestel- en vrachtwagens, verkoopwagens etc.om producten vorst- en / of vochtvrij of om ze op een bepaalde gewenste temperatuur te houden.

Webasto

Instappen, u goed voelen en wegrijden! Een Webasto-standkachel is een stuk levenskwaliteit. Perfect klimaat in uw auto! Onze Webasto-standkachels zorgen op uiterst efficiënte wijze voor comfort! De verschillende modellenverwarmen het interieur en de motor voor, zodat u veilig en gemakkelijk kunt wegrijden. Daarbij ontziet u niet alleen het milieu, maar ook de motor en uw portemonnee. Alle Webasto-standkachels functioneren volgens hetzelfde principe en zorgen op efficiente wijze voor een prettig klimaat. Als u uw standkachel via één van onze bedieningselementen inschakelt, wordt in de verbrandingskamer van de kachel een vlam ontstoken. Het koelwater van de auto wordt door de verwarming geleid en door de vlam verwarmd. De nu verwarmde koelvloeistof stroomt door naar de warmtewisselaar van de autoverwarming. Daar wordt de warmte via de ventilator direct in het interieur geblazen. Sneeuw, ijsbloemen en ijs smelten, de ruiten worden schoon. Het warme water stroomt door naar de motor. Deze wordt zo eveneens verwarmd. Nadat het verwarmde koelwater weer naar de verwarming is gestroomd, begint de kringloop opnieuw.

bottom of page