top of page

Standverwarming voor je auto inbouwen doe je bij HEK automotive

 

Verwarming in uw voertuig, vaartuig, machine etc.

Natuurlijk is een goed werkend verwarmingssysteem in vrachtauto's en touringcars niet meer weg te denken. Bij HEK BV kunt u voor veel meer terecht op het gebied van voorverwarmers, bijvoorbeeld de uitbreiding naar een volwaardige standverwarming. U hoeft dan niet meer uw voorruit ijsvrij te maken en condensvorming is verleden tijd. Zo kunt u veilig en met goed zicht deelnemen aan het verkeer.

Minder slijtage
Ook uw motor heeft minder slijtage doordat het koelwater al warm is. Kortom meer comfort, veiligheid en tijdbesparing en het milieu wordt minder belast. Naast personenauto's verzorgt HEK BV standverwarmingssystemen voor laadbak, servicevoertuigen, campers, heftrucks, landbouwvoertuigen, trucks, schepen, pleziervaartuigen etc. Uiteraard adviseren wij u bij de keuze voor het juiste type standverwarming.

Reparatie en topmerken
Voor reparatie, onderdelen en onderhoud voor zowel WebastoEberspächer als Defa kunt u bij ons terecht.

Hydronic_2_Comfort
Doorsnede+lucht
image

Eberspächer

Eberspächer Verwarmingen is hofleverancier van alle truckfabrikanten en vele automobielfabrikanten, scheepswerven, buswerven en carrosseriebedrijven. In de Benelux is eberspächer meer dan 50 jaar vertegenwoordigd en leveren zij water- en luchtverwarmingen voor personenwagens, trucks, land- en bouwmachines, bussen, motor- en zeiljachten, kranen en speciaal voertuigen.De verwarmingen worden ingebouwd in de cabines ten behoeve van de mensen maar ook in laadruimten van bestel- en vrachtwagens, verkoopwagens etc.om producten vorst- en / of vochtvrij of om ze op een bepaalde gewenste temperatuur te houden.

Webasto

Instappen, u goed voelen en wegrijden! Een Webasto-standkachel is een stuk levenskwaliteit. Perfect klimaat in uw auto! Onze Webasto-standkachels zorgen op uiterst efficiënte wijze voor comfort! De verschillende modellenverwarmen het interieur en de motor voor, zodat u veilig en gemakkelijk kunt wegrijden. Daarbij ontziet u niet alleen het milieu, maar ook de motor en uw portemonnee. Alle Webasto-standkachels functioneren volgens hetzelfde principe en zorgen op efficiente wijze voor een prettig klimaat. Als u uw standkachel via één van onze bedieningselementen inschakelt, wordt in de verbrandingskamer van de kachel een vlam ontstoken. Het koelwater van de auto wordt door de verwarming geleid en door de vlam verwarmd. De nu verwarmde koelvloeistof stroomt door naar de warmtewisselaar van de autoverwarming. Daar wordt de warmte via de ventilator direct in het interieur geblazen. Sneeuw, ijsbloemen en ijs smelten, de ruiten worden schoon. Het warme water stroomt door naar de motor. Deze wordt zo eveneens verwarmd. Nadat het verwarmde koelwater weer naar de verwarming is gestroomd, begint de kringloop opnieuw.

bottom of page