top of page

Nooit meer krabben met een standkachel – HEK automotive

Parkeerverwarming - nooit meer ruiten krabben​

Vrij zicht en een aangenaam warm interieur hangen niet af van de grootte van de auto. Standkachels biedt een top oplossing voor ieder type auto. Van zeer efficiënt tot extreem krachtig. U krijgt dus het comfort dat u wenst, ongeacht met wat voor auto u rijdt. 

In veel alledaagse situaties biedt een voorverwarmde auto veel voordelen en comfort. U wilt toch ook niet in een bevroren auto stappen na het werk of na het skiën? Of ijs van uw ruiten schrapen in uw avondjurk? In de winter rijdt u vaker dan u denkt. En er is niet altijd een warme garage beschikbaar. Maakt u de rekensom? U zal versteld staan van hoe snel de aanschaf van de kachel zich terugverdient. 

Met een standkachel hebt u optimaal zicht meteen vanaf de start, zonder ijs te hoeven krabben. Geen beslagen ruiten of aan de binnenkant bevroren ruiten meer.

Lekker warm vanaf de start van uw rit. Geen koude vingers, huiveren, koude voeten of koude zittingen meer. IJs krabben is voorbij. Geen dikke kleding meer die u bij het besturen kan hinderen.

In de vroege ochtend de kou in om uw autoruiten te krabben - dat is verleden tijd. Begin uw dag ontspannen en comfortabel met een standkachel. U kunt instappen en direct wegrijden in een verwarmde auto.

Met een standkachel  spaart u tijd, want ijs krabben, het schoon vegen van beslagen ruiten en het warm laten worden van de motor behoren tot het verleden. Dit laatste is in veel landen trouwens verboden.

Kies zelf hoe u uw standkachel wil bedienen. Radiografisch, via gsm of met de handige tijdklok. Alles is mogelijk. Het is in ieder geval gemakkelijk.

Het brandstofverbruik stijgt slechts zeer licht omdat het extra brandstofverbruik van een koude start nagenoeg gecompenseerd wordt

Verwarmingskosten:

  • benzinemotor: ca. 0,24 € (bij een prijs van 1,45 € / liter en 20 minuten verwarmen)

  • dieselmotor: ca. 0,12 € (bij een prijs van 1,25 € / liter en 20 minuten verwarmen)

Aantoonbaar lagere CO2 uitstoot
Met een standkachel spaart u de motor, uw portemonee en het milieu. Door een voorverwarmde motor wordt de schadelijke uitstoot duidelijk gereduceerd. Bij een benzinemotor zelfs met ongeveer 40%.

Een warme start van een benzinemotor levert:
ca. 21 % minder HC- en NOx-uitstoot 
ca. 44 % minder CO-uitstoot 

Een warme start van een dieselmotor levert:
ca. 5 % minder HC- en NOx-uitstoot 
ca. 30 % minder CO-uitstoot

bottom of page