top of page

Nooit meer krabben met een standkachel – HEK automotive

Parkeerverwarming - Nooit Meer Ruiten Krabben

 

Een voorverwarmde auto biedt veel voordelen en comfort, ongeacht het type auto dat u rijdt. Met een standkachel kunt u optimaal zicht hebben vanaf het begin van uw reis, zonder dat u ijs hoeft te krabben. Bovendien heeft u geen beslagen of bevroren ruiten meer aan de binnenkant.

Comfortabel Rijden

Wanneer u instapt, is uw auto direct verwarmd en kunt u comfortabel wegrijden zonder last te hebben van koude vingers, huiveren, koude voeten of koude zittingen. IJs krabben is verleden tijd en u hoeft geen dikke kleding meer te dragen die u tijdens het besturen kan hinderen. In de winter rijden we vaker dan we denken en het is niet altijd mogelijk om onze auto in een warme garage te parkeren. Daarom is een standkachel een goede investering die snel terugverdiend kan worden.

Gemakkelijk Te Bedienen

Met een standkachel kunt u zelf kiezen hoe u deze wilt bedienen. Dit kan via een radiografische afstandsbediening, via uw gsm of met een handige tijdklok. Het is in ieder geval gemakkelijk en comfortabel.

Milieuvriendelijk

Het brandstofverbruik stijgt slechts zeer licht omdat het extra brandstofverbruik van een koude start nagenoeg gecompenseerd wordt. Hierdoor heeft een standkachel aantoonbaar lagere CO2-uitstoot. Bovendien spaart u de motor en uw portemonnee, omdat door een voorverwarmde motor de schadelijke uitstoot duidelijk gereduceerd wordt. Bij een benzinemotor is dit zelfs ongeveer 40% minder.

Minder Uitstoot

Een warme start van een benzinemotor levert ongeveer 21% minder HC- en NOx-uitstoot en ongeveer 44% minder CO-uitstoot op. Bij een dieselmotor is dit respectievelijk ongeveer 5% minder HC- en NOx-uitstoot en ongeveer 30% minder CO-uitstoot.

Verwarmingskosten

De kosten voor het verwarmen van uw auto zijn afhankelijk van uw type motor. Bij een benzinemotor zijn de kosten ongeveer 0,24 € (bij een prijs van 1,45 € / liter en 20 minuten verwarmen) en bij een dieselmotor ongeveer 0,12 € (bij een prijs van 1,25 € / liter en 20 minuten verwarmen).

 

Een standkachel is een goede investering voor iedere automobilist die comfortabel wil rijden zonder last te hebben van koude, bevroren of beslagen ruiten. Bovendien is het milieuvriendelijk en kunt u hiermee uw motor en uw portemonnee sparen. Met verschillende manieren om de standkachel te bedienen, is het gemakkelijk en comfortabel in gebruik. Investeer vandaag nog in uw comfort en kies voor een standkachel.

 

Contact opnemen met HEK BV kan via onderstaande contactmogelijkheden:

T.: 053-4318818

E.: info@hekbv.nl

bottom of page