top of page

Oldtimer tellers - revisie en levering | HEK BV

Oldtimer: Herstel uw instrumentenpanelen en tellers

 

Als trotse eigenaar van een oldtimer weet u als geen ander hoe belangrijk het is om uw auto in topconditie te houden. Een goed functionerend instrumentenpaneel en teller zijn hierbij onmisbaar. HEB BV begrijpt dit als geen ander en biedt u de beste oplossingen voor al uw uitdagingen.

Leverancier van kwaliteit

Bij HEK BV leveren we tellers van de beste kwaliteit van merken als VDO en Road. Daarnaast repareren we ook veel instrumentenpanelen van auto's, vrachtwagens en landbouwwerktuigen, zodat uw oldtimer weer kan stralen als vanouds.

Specialist in tellerkabels en tachograafkabels

Een teller werkt alleen optimaal als de kabels ook in goede staat zijn. Bij HEK BV kunt u terecht voor het vervangen van tellerkabels en tachograafkabels. Onze specialisten helpen u graag om ervoor te zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Los een afwijking in uw in snelheidsmeter op

Omdat veel oldtimers afwijkingen hebben in hun snelheidsmeters, biedt HEK BV de oplossing met een tandwielkastje. Dit tandwielkastje past afwijkingen aan en zorgt ervoor dat uw teller weer nauwkeurig de snelheid aangeeft.

Hulp of advies nodig? Neem contact met ons op

 

HEK BV is uw ideale partner voor alles wat met tellers te maken heeft. Met onze jarenlange ervaring en uitstekende service helpen wij u graag bij het herstellen van uw instrumentenpaneel en teller. Neem contact met ons op, leg ons uw vraagstuk uit en ervaar zelf waarom wij dé specialist zijn in het revisereren van tellers van oldtimers.

 

T.: 053-4318818

E.: info@hekbv.nl

Terratrip303
1311
2157-01
halda twinmaster
hevelvlotter
halda gears
Tellerkabels
brandstof buisvlotter
bottom of page