top of page

ECOdrive III - Installatie door een specialist | HEK BV

ECOdrive III: De slimme rijgedrag stimulator voor duurzaam rijden

 

Met de ECOdrive III kiest u voor duurzaamheid, veiligheid en kostenbesparing. Deze intelligente rijgedrag stimulator is namelijk speciaal ontworpen om het rijgedrag van uw chauffeurs te optimaliseren en te verbeteren. De ECOdrive III kan daarbij ook nog eens worden afgestemd op uw specifieke omstandigheden, zodat uw chauffeurs nog veiliger en efficiënter kunnen rijden.

 

 

 

 

 

Duurzaam en veilig rijden met de ECOdrive III

Met de ECOdrive III wordt het rijgedrag van uw chauffeurs actief gestuurd. Zo kunnen de maximumsnelheid, de acceleratie en het toerental per versnelling worden aangepast aan de situatie op de weg. Hierdoor rijden uw chauffeurs rustiger en dus veiliger. Bovendien wordt er optimaal gebruikgemaakt van het motorvermogen van het voertuig, waardoor er minder brandstof wordt verbruikt en de CO2-uitstoot wordt verminderd. Zo draagt de ECOdrive III bij aan een duurzame imagoverbetering van uw organisatie.

Compatibel met nagenoeg ieder modern voertuig

 

De ECOdrive III is geschikt voor nagenoeg ieder modern voertuig en kan harmoniëren met de voertuigelektronica. Het systeem leest informatie van de CAN-bus, maar is niet gekoppeld aan het motormanagement. Hierdoor wordt er niets veranderd aan de voertuiginstellingen van de fabrikant en blijft de EURO-milieunorm behouden. Er wordt absoluut geen software van uw voertuigsystemen gewijzigd en raildruk sensoren worden evenmin gemanipuleerd. Zo blijft de originele programmering intact en kunt u zorgeloos gebruik maken van de ECOdrive III.

Ongekende functionaliteit en potentie

 

Eén van de unieke eigenschappen van de ECOdrive III is dat het systeem gekoppeld kan worden aan diverse elektronische schakelingen. Hierdoor kan voor elke schakeling een apart profiel worden ingesteld waarop de ECOdrive III reageert. Zo kan het systeem bijvoorbeeld worden afgestemd op verschillende weersomstandigheden of rij omstandigheden, waardoor uw chauffeurs nog veiliger en efficiënter kunnen rijden. De functionaliteit en potentie van de ECOdrive III zijn daarmee ongekend.

Innovatief en toekomstgericht

 

ECOdrive III is dagelijks bezig met duurzame innovatieve oplossingen op het gebied van veiligheid, milieu ontlasting en kostenreductie. Zo is de nieuwste innovatie het toevoegen van intelligente snelheidsaanpassing aan het product. Dit stelt de ECOdrive III in staat om via radiobakens, GPRS of GPS de snelheid van het voertuig automatisch aan te passen aan de omgeving en omstandigheden. Zo blijft de ECOdrive III innovatief.

 

Heeft u belang bij een ECOdrive? Neem dan gerust contact met ons op!

 

T.: 053-4318818

E.: info@hekbv.nl

bottom of page