top of page

Ecodrive III

ECOdrive is een intelligente rijgedragstimulator die op uw specifieke omstandigheden kan worden afgestemd. Uniek aan deze techniek is dat de maximumsnelheid, de acceleratie en het toerental per versnelling kunnen worden aangepast. Het resultaat? Uw chauffeurs rijden rustiger en dus veiliger. Met ECOdrive wordt er optimaal gebruikgemaakt van het motorvermogen van het voertuig. De ECOdrive geeft sturing aan uw vermogen en draagt zorg dat er alleen meer vermogen wordt geleverd op de momenten dat het nodig is.

Met de ECOdrive kiest u voor beheerst en gecontroleerd rijgedrag. De ECOdrive werkt samen met het elektronische gaspedaal in uw voertuig. Bestuurders met een incorrecte gasbeheersing worden door de ECOdrive actief gecorrigeerd in hun rijgedrag.

Duurzame imagoverbetering

Ondernemers die hun voertuigen voorzien van het product ECOdrive communiceren duurzaamheid. Uw organisatie straalt milieubewustzijn en veiligheid uit doordat u het wagenpark voorzien hebt van het systeem ECOdrive.

Eigenschappen

De ECOdrive leent zich voor nagenoeg ieder modern voertuig en harmonieert met de voertuigelektronica. Het product leest informatie van de CAN-bus, maar is niet gekoppeld aan het motormanagement waardoor er niets veranderd wordt aan de voertuiginstellingen van de fabrikant. Er wordt absoluut geen software van uw voertuigsystemen gewijzigd. Raildruksensoren worden evenmin gemanipuleerd. Dit garandeert dat de originele programmering intact blijft. En daarmee blijft de EURO-milieunorm uiteraard behouden.

Eén van de unieke eigenschappen van de ECOdrive is dat het systeem gekoppeld kan worden aan diverse elektronische schakelingen, waardoor de functionaliteit en de potentie van het product ongekend zijn. Voor elke schakeling kan een apart profiel worden ingesteld waarop de ECOdrive reageert.

Innovatie


ECOdrive is dagelijks bezig met duurzame innovatieve oplossingen met betrekking tot veiligheid, milieuontlasting en kostenreductie. De nieuwste innovatie is het toevoegen van intelligente snelheidsaanpassing aan het product. Dit stelt de ECOdrive in staat te reageren via radiobakens, GPRS of GPS en daarmee de snelheid van het voertuig automatisch aan te passen aan de omgeving en de omstandigheden.

bottom of page