top of page

Alarm- en Volgsystemen

Wij kunnen 12V en 24V SCM alarm- en volgsystemen monteren voor personenwagen,

bedrijfswagen, vrachtwagen en campers

Vrachtwagens
bedrijfswagens
personenwagens
M1N1 voertuigen
campers
SUV
luxe auto's

SCM Alarm- en Volgsystemen: Beveilig uw voertuig met de beste oplossingen

Het is helaas geen geheim dat er jaarlijks duizenden auto's worden gestolen of dat er wordt ingebroken. Als eigenaar wilt u zich daarom graag veilig voelen en uw voertuig zo goed mogelijk beveiligen. Gelukkig biedt DEFA, met meer dan 20 jaar ervaring in alarmoplossingen, hoogwaardige SCM alarm- en volgsystemen aan voor personenwagens, bedrijfswagens, vrachtwagens en campers.

 

DEFA is marktleider in Noord-Europa op het gebied van voertuig alarmsystemen. Door de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve oplossingen voldoen hun producten aan de vereiste regels voor design en productie. Hierdoor worden hun alarmsystemen erkend door zowel consumenten als dealers.

 

DEFA biedt flexibele alarmsystemen aan die kunnen worden aangesloten op het digitale controlesysteem van de auto-elektronica, ook wel bekend als het Controller Area Network (CAN). Hierdoor kunnen de oplossingen worden ontwikkeld voor de meeste nieuwe automodellen die op de markt worden gebracht.

Moving Intelligence Voertuigvolgsystemen: Beveilig uw voertuig tegen diefstal

 

Een voertuigvolgsysteem is een systeem waarmee de auto gelokaliseerd kan worden wanneer deze gestolen is. Het grote verschil met een alarmsysteem met hellingshoekdetectie is dat een voertuigvolgsysteem voornamelijk bedoeld is voor diefstal en niet voor inbraak. Het systeem is daarom ideaal om uw voertuig te beveiligen tegen diefstal. Meer informatie vindt u op www.movingintelligence.com.

 

Contact opnemen met HEK BV kan via onderstaande contactmogelijkheden:

T.: 053-4318818

E.: info@hekbv.nl

scm-klasse-voertuigvolgsysteem-keurmerk.
moving-intelligence-platform-online-dash
miapp-favorieten.png
bottom of page