top of page

Alarm- en Volgsystemen

Wij kunnen 12V en 24V SCM alarm- en volgsystemen monteren voor personenwagen,

bedrijfswagen, vrachtwagen en campers

Vrachtwagens
bedrijfswagens
personenwagens
M1N1 voertuigen
campers
SUV
luxe auto's

Jaarlijks worden er duizenden auto's gestolen of wordt er ingebroken. De ervaring en statistieken laten zien dat alarmsystemen een preventieve werking hebben tegen autocriminaliteit. Dit betekend dat u zich als eigenaar ook een stuk veiliger voelt.

Gebasseerd op meer dan 20 jaar ervaring van alarm oplossingen is DEFA de marktleider in Noord Europa van voertuig alarmsystmen. Kwaliteit volgens de vereiste regels m.b.t. design en productie heeft geresulteerd tot erkenning van zowel de consumenten als de dealers. DEFA heeft vele revolutionaire oplossingen ontwikkeld wat het leven veiliger heeft gemaakt voor autobezitters in vele landen. Wij zijn één van de eerste die flexibele alarmsystemen op de markt hebben gebracht. Welke aangesloten kunnen worden op het digitale controlesysteem van de auto elektronica, CAN (Controller Area Network).

DEFA ontwikkelt zijn oplossingen voor de meeste nieuwe automodellen welke op de markt worden gebracht. 

DanTracker Safety Guard (Ook in te bouwen als SCM terugvindsysteem)

Met de Safety Guard GPS tracker weet u altijd de locatie van uw belangrijke eigendommen, zoals uw auto, aanhanger of caravan. Via een app of online portal vindt u het bewaakte object moeiteloos terug. De GPS-tracker is waterdicht, schokbestendig en uitgerust met een batterij die wel 10 jaar meegaat. 
 

Vind uw eigendommen terug
Bent u uw fiets kwijt of weet u niet waar u uw auto geparkeerd heeft? Met de nauwkeurige locatiebepaling van de DanTracker Safety Guard GPS vindt u uw eigendom binnen no-time terug. Uniek aan de Safety Guard is de lange levensduur van 10 jaar, genoeg voor het 14.000 keer doorsturen van de GPS-locatie. U hoeft de tracker dus nooit op te laden. Deze uitvoering beschikt over een interne antenne.Safety Guard Abonnement
Om de Safety Guard GPS te kunnen gebruiken dient u een abonnement af te sluiten bij DanTracker. Dit abonnement is er al vanaf €4,99 per maand en is af te sluiten via www.dantracker.com. Zodra het abonnement loopt, kunt u de Safety Guard GPS eenvoudig activeren door hem 5 seconden lang te schudden. Het apparaat gaat vervolgens automatisch aan. De ingebouwde SIM-chip met World Wide GSM Telesupport verzorgt de communicatie; zodoende kunt u de tracker gebruiken in alle landen met GSM-netwerk. De abonnementskosten vindt u in onderstaande tabel.

Moving Intelligence voertuigvolgsystemen

Een voertuigvolgsysteem is een systeem waarmee de auto gelokaliseerd kan worden wanneer de auto daadwerkelijk gestolen is. Het grote verschil met een alarmsysteem met  hellingshoekdetectie is dat een voertuigvolgsysteem voornamelijk bedoeld is voor diefstal en niet voor inbraak. Onder diefstal wordt verstaan dat de auto helemaal weg is en bij inbraak blijft de auto zelf achter met braakschade.  Meer informatie vind u op www.movingintelligence.com 

miapp-favorieten.png
moving-intelligence-platform-online-dash
scm-klasse-voertuigvolgsysteem-keurmerk.
bottom of page